Samenwerken met smaakmakers

Het servicekantoor van Albron in De Meern ondersteunt alle collega's op de locaties van Albron in Nederland & België. Hier vind je collega’s die zich focussen op onder andere een duurzame inkoop van eten&drinken, nieuwe opdrachtgevers vanuit sales, de juiste financiële cijfers, goed draaiende systemen vanuit IT, hr & operations support, toffe nieuwe marketing acties en een geoliede planning. Zo kunnen onze 4000+ collega’s in de regio en op locatie zich focussen op de gasten en medewerkers op locatie. Ben jij de smaakmaker die alles op rolletjes laat lopen?   

"In de jaren dat ik werkzaam ben bij Albron hebben we onder andere The Green House geopend. Ik werd de coördinerende inkoper van het brood voor The Green House. De kok wilde brood dat gemaakt is van Utrechts graan, gemalen op een Utrechtse molen, waarvan een Utrechtse bakker een deeg zou maken. Via een collega ben ik terecht gekomen bij een molenaar uit Montfoort en we hebben het voor elkaar gekregen om dat deeg te maken. Dat is heel gaaf."
Suzan, inkoper bij Albron - food service organisatie

Suzan

Inkoper

De Meern, thuis of op locatie

Voor onze opdrachtgevers en gasten kijken we steeds naar andere manieren om hen te voorzien van lekker, duurzaam, gezond en betaalbaar eten & drinken. Dit kan natuurlijk op kantoor maar ook in de stad, ziekenhuis of thuis zijn.

Ook vanuit het servicekantoor werken we flexibel vanuit kantoor en vanaf andere locaties. Zo kan je op maandag werken op het servicekantoor, werk je dinsdag op een Center Parcs locatie, woensdag thuis, donderdag bij Coffeecompany en vrijdag in het Sint Franciscus gasthuis in Rotterdam. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw functie en eigen voorkeuren, jij maakt de baan!

Wat biedt Albron?

Academy
Genoeg ruimte om door te ontwikkelen met Albron Academy
Friends
Heel veel leuke voordelen met Albron Friends
Concepts
Een enorm aanbod concepten met Albron Concepts
Basics
We streven naar duurzame oplossingen met Albron Basics
Job alert

Ontvang passende vacatures in jouw inbox