Meld je nu aan!

Stuur een Whatsapp en wij nodigen je uit!
Of mail naar [email protected]

De mogelijkheden binnen Albron Center Parcs voor jou!

Wat is open hiring?

Open Hiring houdt in dat je, als je wilt werken, gewoon aan de slag gaat. Zonder sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Iedereen is welkom, ongeacht wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding of ervaring. Bij Albron Center Parcs is iedereen welkom. 

Heb je interesse? Stuur een Whatsappje naar ons en we nodigen je uit voor een rondleiding op één van onze parken. Als dit je bevalt kun je je inschrijven op een lijst. Sta je bovenaan? Dan kun jij direct aan de slag!

Wie zijn wij?

Elke dag in vakantiesferen. Wie wil dat nou niet? Albron-medewerkers zijn hét visitekaartje van alle concepten bij Center Parcs die met lekker eten en drinken te maken hebben. In alle food-concepten op de parken vind je onze gedreven smaakmakers. Verras jij mensen die hun vrije tijd vieren? Zorg voor de allergrootste gastvrijheid en verleid bezoekers met de heerlijkste gerechten. Je werkt op verrassende plek waar het elke dag voelt alsof je op vakantie bent. Ga aan de slag in het Italiaanse themarestaurant, de Fuego adventure grill, serveer de heerlijkste frieten bij Frites Affaires of ga aan de slag bij het buffet van Evergreenz. 

Hoe meld ik me aan?

Stuur een Whatsapp en wij nodigen je uit!
Of mail naar [email protected]

Center Parcs Het Heijderbos

Locatie: Heijen (Limburg)

Center Parcs Port Zélande

Locatie: Ouddorp (Zuid-Holland)

Genoeg ruimte om door te ontwikkelen met Albron Academy
Heel veel leuke voordelen met Albron Friends
Een enorm aanbod concepten met Albron Concepts
We streven naar duurzame oplossingen met Albron Basics