Smaakchef Albron
Albron is overal. Ook in de zorg hebben wij aandacht voor sfeer en smaak. Want de kracht van goed eten en drinken is groot. Verse en gezonde maaltijden dragen bij aan een goed herstel van patiënten, een smaakvolle ervaring voor cliënten en een fijne werkdag voor medewerkers. En bezoekers? Die delen natuurlijk graag mee in dat genot.

Patiëntenvoeding

Hoe fijn is het om aan de slag te gaan in een omgeving waar zorg en horeca een perfecte combinatie vormen? Met eten, drinken en gastvrijheid kun je als smaakmaker van Albron overal sfeer en smaak toevoegen. Jouw hart gaat niet alleen sneller kloppen van vers, lekker en duurzaam eten, jij geniet minstens zoveel van een praatje hier en daar. Jij legt gasten graag in de watten en dat is in de zorg een dikke plus.

Horeca in de zorg

Als medewerker van Albron in de zorg voeg je kennis van zaken en gevoel voor smaak toe. Jij hebt echte aandacht voor je gasten. Jij hebt oog voor wat er nodig is en weet telkens weer te verrassen met jouw gastvrijheid. Ontdek onze vacatures voor jouw mogelijkheden bij Albron.

Albron voor jou

Academy
Genoeg ruimte om door te ontwikkelen met Albron Academy
Friends
Heel veel leuke voordelen met Albron Friends
Concepts
Een enorm aanbod concepten met Albron Concepts
Basics
We streven naar duurzame oplossingen met Albron Basics
Job alert

Ontvang passende vacatures in jouw inbox