Wat levert je bijbaan op?

"Mijn grootste prestatie bij Albron tot nu toe is dat ik binnen kwam als bijbaner en inmiddels als floormanager werk. Ik heb het niet zelf gevraagd, Albron heeft mij gevraagd. Daar ben ik trots op. Ik heb inmiddels een heel team onder me en ze zijn nog steeds blij met me."
Testimonial bijbaan Stijn Albron Horeca

Stijn

bijbaan bij Albron

Example alt text

Easy peso's

Example alt text

Toffe locaties

Example alt text

Fun & Friends

Je ontvangt een all-in salaris, zomerbonus en eventueel een vriendenbonus. Wil je berekenen wat jij ervoor terugkrijgt? Gebruik onze salariscalculator.

Starbucks, Center Parcs, TT Assen, Coffeecompany, Anne & Max, Keukenhof, Ahold, en meer. Met meerdere horecalocaties, evenementen en vestigingen zijn er talloze opties. Kies wat bij jou past!

Er is niet alleen maar gekkigheid tijdens je bijbaan; na werktijd gaat de gezelligheid verder. Ook organiseren we toffe uitjes en bedrijfsfeesten die je niet wilt missen!

Wie is Albron?

Als een all-round foodservice bedrijf is Albron dé werkgever waar jij jouw horeca-hart kan laten groeien. Binnen de organisatie kun je alle kanten op. Met onze jarenlange ervaring op horecagebied leiden wij jou op en halen we samen het beste uit jezelf naar boven.

Jij werkt vanuit Albron in naam van onze horecaconcepten en bent zo het visitekaartje voor de gasten. Elke locatie en opdrachtgever is weer anders, net als de gasten. Waar je ook werkt, jij biedt constant de beste service en gastvrijheid.

Smaakt dit naar meer? Bekijk dan onze vacatures!

bijbaan horeca albron bediening
horeca concepten albron klanten locaties starbucks albert heijn coffeecompany centerparcs