Wanneer collega's je vrienden worden

Werken en vriendschap gaan hand in hand bij Albron. Op onalledaagse locaties creëren we elke dag smaakvolle ervaringen voor gasten. Dat doen we in hechte teams van trotse en gedreven smaakmakers. Dat schept meteen een band. De gezelligheid gaat buiten werktijd gewoon verder. Met wie zou jij graag willen samenwerken?

Ken jij onze nieuwe collega?

Ken jij mensen die ook goed bij Albron zouden passen? Dan kan je hen vast meer vertellen over de vacatures die we op dit moment open hebben staan.

Werk je al bij Albron en draag je een nieuwe collega aan? Dan ontvang je hiervoor een beloning via de jouw operationeel manager. 

Hoe werkt dat?

1. Stuur een mail naar [email protected] met de gegevens van de persoon die jij een baan bij Albron gunt. Wij gaan dan kijken welke vacature passend zou kunnen zijn en nemen contact op met de kandidaat.

2. Iemand uit jouw netwerk reageert op een vacature via werkenbijalbron.nl, staat jouw naam in de motivatie? Dan volgt er na een positief gesprek een nieuwe baan voor de sollicitant en een beloning voor jou!

Wat levert dat op?

Door als gedreven smaakmaker verhalen te vertellen in jouw omgeving, deel je jouw enthousiasme over je baan en het bedrijf. 

Start de persoon die je hebt aangedragen op een Albron locatie? Dan ontvang je een bol.com bon van € 100 als beloning. Voor iedere gestarte kandidaat ontvang je een bol.com bon van       € 100, je kan meerdere mensen aandragen!

Zo zorgen we samen voor een goede bezetting op alle locaties en verlagen we de werkdruk voor onze collega's.

Wie gun jij een nieuwe baan bij Albron?

Job alert

Ontvang passende vacatures in jouw inbox