Albron opent een Starbucks en een vestiging van broodconcept Le Perron in Almere Centrum. In maart 2020 volgt de opening van het door Albron ontwikkelde Frites Affairs; een gourmet frites formule. De opening van deze drie horecaconcepten in Almere Centrum maken onderdeel uit van de strategische samenwerking tussen Albron en Unibail-Rodamco-Westfield. In juni 2019 werd al een Anne&Max vestiging geopend in de versmarkt 'Fresh' in de Mall of the Netherlands en in het voorjaar van 2020 opent ook in Stadshart Zoetermeer een Frites Affairs.
Le Perron
Bij Le Perron draait het om ambachtelijk versgebakken brood met een Franse twist. Het proces van het bakken van brood kan worden gevolgd in de rijskast die goed zichtbaar is vanaf de straat. Zo kunnen passanten in de ochtend het deeg zien rijzen en in de middag de versgebakken broden proeven in de sfeervolle zitgelegenheid. Naast brood bestaat het assortiment uit verschillende soorten zoetigheden zoals de unieke croitaartjes, maar ook salades, sappen, fris en heerlijke koffie en thee specialiteiten. In het design zijn verschillende elementen uit de bakkerij terug te vinden. Zo zijn er tegeltjes gemaakt van zoutdeeg, en is een deel van de muur gemaakt van de bakvormen van stokbroden. Le Perron gaat op 20 februari open aan de Diagonaal 22 en heeft een oppervlakte van 70 m2
Frites Affairs
Bij Frites Affairs staat het ambacht van het bakken van heerlijke verse frites centraal. De locatie heeft een frisse, eigentijdse uitstraling met een vleugje nostalgie. De nostalgie is terug te zien in de ouderwetse tegeltjes en aardappelmanden in het interieur. Het eten van frites is natuurlijk best ondeugend en met een knipoog is dit in de uitstraling en de communicatie verwerkt. Het assortiment bestaat voornamelijk uit ambachtelijke vers gesneden frites met verrassende sauzen of toppings, hotdogs en fris. Ook is er een aantrekkelijk gezond en vegetarisch alternatief. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met verse producten, afbreekbare disposables en er wordt veel aandacht besteed aan het minimaliseren van waste. Frites Affairs opent op een later moment in de kiosk van 22 m2 aan de Schutterstraat.
Starbucks, het Amerikaanse koffiemerk bekend van de vele heerlijke koffie-specialiteiten, opent op 22 februari aan de Schutterstraat 11 en meet 164 m2
Bart van Twillert, Country Manager Nederland bij Unibail-Rodamco-Westfield: “We hebben in Albron een professionele partner gevonden, die ruime ervaring heeft in het exploiteren van verschillende foodconcepten en daarnaast goed weet in te spelen op de specifieke behoeften van de bezoekers van onze winkelcentra”.
Jan-Willem Hilbron, Directeur Horeca & Hospitality bij Albron: “Customer experience staat bij ons altijd centraal. We hebben er heel veel vertrouwen in dat de mix van deze drie aantrekkelijke foodconcepten; Starbucks, Le Perron en Frites Affairs, echte meerwaarde biedt voor zowel de winkelcentra als hun bezoekers. We zijn er trots op nu ook te mogen bijdragen aan een ultieme winkelbeleving in Almere Centrum”.
Job alert

Ontvang passende vacatures in jouw inbox