Bereken direct wat je gaat verdienen

Ben je op zoek naar een bijbaan?

Albron is een werkgever met eigen restaurants

Bij Albron werk je direct op contract bij Albron. Onze locaties zijn heel divers. We hebben eigen merken als Coffeecompany, Brownies&DownieS en Frites Affairs en we verzorgen ook alle horeca op bijvoorbeeld Center Parcs, De Keukenhof en TT Assen.

Waarom werken bij Albron?

alt

Duidelijk salaris 

In de vacature zie je de indicatie voor de functie. In het gesprek met jouw leidinggevende bespreek je jouw gewenste salaris. Zo weet je direct waar je aan toe bent!Werk je in de nachten of op feestdagen dan ontvang je daar een toeslag voor!  
alt

Toffe locaties

Starbucks, Center Parcs, TT Assen, Coffeecompany, Anne & Max, Keukenhof, Ahold, Politieacademie, ASML en meer. Met meerdere horecalocaties, evenementen en vestigingen zijn er talloze opties, ook bij jou in de buurt. Kies wat bij jou past!
alt

Leuke collega's

 Op grote locaties werk je samen in een team van collega's. Werk je liever zelfstandig op een locatie? Dat kan ook! Is er goed nieuws? Dan wordt dit samen gevierd. Heb je iets vervelends meegemaakt; privé of op het werk? Ook dan zijn we er voor je. Met een collega, manager, HR business partner of vertrouwenspersoon is er altijd iemand om mee te praten.  

Waar wil je werken?

Wat biedt Albron?

We streven naar duurzame oplossingen met Albron Basics
Genoeg ruimte om door te ontwikkelen met Albron Academy
Een enorm aanbod concepten met Albron Concepts
Heel veel leuke voordelen met Albron Friends
Job alert

Toch nog niet gevonden wat je zocht?

Laat jouw gegevens achter en je krijgt direct een melding als jouw favoriete functie beschikbaar is!