Gefeliciteerd! Jij hebt jouw stage succesvol afgerond!

Bij Albron werken we graag samen met succesvolle, gedreven smaakmakers! 

Wat ga jij doen na jouw stage?

Ben jij nu klaar met je opleiding en op zoek naar jouw eerste baan? Wij hebben vele mogelijkheden door het hele land.

Klaar met je stage en nu verder met het vervolg van je opleiding? Dan hebben we een toffe bijbaan die bij jou past!

bijbaan horeca albron bediening
Example alt text

Easy peso's

Geld albron salaris

Vaste peso's

Example alt text

Toffe locaties

Example alt text

Fun & Friends

Bij Albron krijgen alle bijbaners een all-in salaris. Hierdoor hoef je niet te wachten op jouw vakantiegeld in mei maar wordt dat maandelijks aan je uitbetaald.  Wil je berekenen wat jij ervoor terugkrijgt? Gebruik onze salariscalculator hieronder. 

Als medewerker of leidinggevende ontvang je iedere maand een vast salaris. Je kunt binnen Albron parttime of fulltime aan de slag. Er zijn vaste contracten vanaf 15 - 38 uur. Genoeg mogelijkheden!

Starbucks, Center Parcs, TT Assen, Coffeecompany, Anne & Max, Keukenhof, Ahold, en meer. Met meerdere horecalocaties, evenementen en vestigingen zijn er talloze opties. Kies wat bij jou past!

Er is niet alleen maar gekkigheid tijdens je bijbaan; na werktijd gaat de gezelligheid verder. Ook organiseren we toffe uitjes en bedrijfsfeesten die je niet wilt missen!

Wat levert je bijbaan op?

Lees het verhaal van Aïscha

ervaring werknemer bijbaan albron doorgroeien mogelijkheid

"Ik heb stage gelopen vanuit mijn opleiding als gastvrouw bij Anne&Max in Leidschendam. Na mijn stage ben ik gevraagd om te blijven als medewerker bediening! Ik volg daarnaast trainingen om supervisor te worden en ben blij dat ik deze kans krijg!''

- Aïscha

Ook na jouw stage kan je jezelf blijven ontwikkelen bij Albron. Wij zorgen dat jij het allerbeste uit jezelf kunt halen. De Albron Academy biedt iedereen de mogelijkheid te blijven leren en groeien. 

Word jij ook de beste versie van jezelf?

horeca concepten albron klanten locaties starbucks albert heijn coffeecompany centerparcs