Albron kruipt in de huid van

Albron is overal. We werken veel met merken en  dan verdwijnt onze eigen naam even naar de achtergrond. Onze service en kwaliteit houden daarbij de hoofdrol. Onze gedreven smaakmakers zorgen voor smaakvolle ervaringen. Met lekker eten en drinken brengen zij de sfeer en smaak die past bij de verschillende merken. Breng jij onze gastvrijheid verder?

In Nederland en België

Albron heeft meer dan 700 locaties in Nederland en België. Op alle locaties verzorgen wij eten en drinken aan onze gasten.

Wie die gast is verschilt per locatie; een patiënt in een ziekenhuis, bezoeker van De Keukenhof of een medewerker van Rijkswaterstaat. Iedereen geniet van de gastvrijheid van Albron.

Albron horeca tijden

Open wanneer jij wilt

Met onze verschillende merken bieden we 24/7 eten en drinken aan. In de ochtend kan je de dag binnen bij Coffeecompany, lunchen in een bedrijfsrestaurant, borrel bij Anne&Max, diner bij Center Parcs en 's nachts vind je onze restaurants bij de distributiecentra van Ahold.

Eigen merken en samenwerkingen

Naast bekende samenwerkingen met Anne&Max en Starbucks creëren we ook eigen concepten met namen als Frites Affairs, De keuken van, Coffee Concepts, Smaakchef, PIT, Fashion Café en vele anderen. Ook zijn we super trots dat we vanaf 2022 onze collega's van Coffeecompany en De Buurtboer welkom mogen heten bij Albron. In 2023 is Brownies&DownieS daar met veel trots aan toegevoegd!

Meer weten?

Job alert

Ontvang passende vacatures in jouw inbox