Wat maakt Albron anders?

Albron is meer dan 100 jaar geleden gestart met schenken van koffie in de Rotterdamse haven. Zo kregen de arbeiders het loon niet meer in het café, waar het direct op werd gemaakt aan bier, en ging het salaris mee naar huis. Hierdoor kon er meer geld worden besteed aan scholing en gezonde voeding en ging de hele wijk erop vooruit!

Ook vandaag de dag ondersteunt Albron, via stichting Albron, verschillende initiatieven om bij te dragen aan dit doel. Lunchmaatjes is hier een mooi voorbeeld van! 

Jouw werkplek

Wat biedt Albron?

Albron voegt met eten en drinken sfeer en smaak toe. Overal waar mensen studeren, werken, onderweg zijn, winkelen, hun vrije tijd vieren of zorg ontvangen. Met vele tienduizenden gasten per dag voelen we verantwoordelijkheid en hebben we invloed. Daarom lopen we graag voorop en geven we de richting aan.

Smaakchef bij albron

Hoe doen we dat?

Bij alles wat we doen, willen we dat iedereen er beter van wordt. Onze gasten, onze klanten, onze partners, onze medewerkers en de wereld om ons heen. Met oog voor elkaar en oprechte aandacht. Met gevoel voor smaak, waarmee we verrassen en verleiden. En kennis van zaken, want we zijn pas tevreden als het ook echt voor elkaar is.

In 2025 willen we dagelijks 250.000 gasten laten genieten van eten en drinken dat lekker, gezond, duurzaam en betaalbaar is. Ga jij met ons mee vooruit?

Wat betekent dit voor jou?

Albron heeft voor iedereen een plek aan tafel met oog voor jou, gevoel voor smaak en kennis van zaken. 
Albron is werk en Albron is vriendschap. Samen geven we smaak aan de ervaringen van onze gasten in een toffe werkomgeving. Kom ook nieuwe vrienden maken!
Albron Academy laat medewerkers groeien. Zodat iedereen nog beter wordt en plezier houdt in het werk. Blijf groeien met Albron.
Albron werkt altijd vanuit een concept. Onze naam gaat naar de achtergrond, onze gastvrijheid blijft uitstekend als altijd.