Wij zijn supertrots! Voor het tweede jaar op rij staan wij op nummer 1 in de MT500-lijst van cateraars met de beste reputatie.

Deze lijst, samengesteld door ondernemersplatform MT/Sprout, is dé graadmeter voor betrouwbaarheid en klantgerichtheid in de zakelijke wereld. Dat we weer bovenaan staan, bevestigt onze inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en ons sociale karakter.
Maar dat is nog niet alles. We zijn ook verkozen tot de beste werkgever binnen onze sector! Dit toont aan hoe belangrijk we het vinden om goed voor onze medewerkers te zorgen. Of het nu gaat om arbeidsvoorwaarden, gezondheid en welzijn of simpelweg werkplezier - we doen hier samen ons uiterste best voor. Op onze 800 locaties werken we hard, maar met veel lol en zorg voor elkaar.
Ons zojuist vernieuwde Albron-merk benadrukt onze sociale impact, iets waar we al 125 jaar aan bouwen. Deze MT500-prijs is een beloning en extra motivatie om door te gaan met het beter doen.
Meer lezen over onze sociale impact? Kijk hier.

“Van oorsprong hebben we een cultuur met veel aandacht voor onze eigen medewerkers. Goed werkgeverschap is dan ook een belangrijk speerpunt”.

- Christiane de Jong

HR-directeur Albron